Eilen 7.11. tuli täyteen vuosi, kun julkaisin blogin esittelytekstin. Blogin perustaminen liittyy maanantain kirjoitukseen, koska sain kannustusta blogiin aloitettuani työkokeilun. Olin haaveillut blogista jo muutaman vuoden, mutta kuten kaikessa, se aloittaminen oli niin vaikeaa. Toisaalta blogin idea oli hakusessa, koska en halunnut kirjoittanut mitään päiväkirjaa.
 

Kuten olen kertonut, olen elänyt suurimman osan elämästäni vammattomien ympärillä ja niinpä olin työntänyt vammaisten asiat kauemmas itsestäni. Osittain tämä siis johtui siitä, että oli ja on edelleen välillä ahdistavaa, miten meidän vammaisten asioita yhä poljetaan. Kynnyksellä aloittamisen myötä kiinnostuin kuitenkin enemmän vammaisten asioista ja inspiroi kirjoittamaan. Sain idean ensimmäiseen kirjoitukseen lähestyvästä kansainvälisestä vammaisten päivästä, ja siitä blogin idea syntyi, että kirjoitan ylipäätään vammaisuudesta. Sen jälkeen tekstejä syntyi omasta elämästäni. Aiemmin jännitin myös, keksinkö jutun aiheita, mutta tuo luulo on osoittautunut vääräksi! Etenkin nyt viime aikoina pieni aktivismi on alkanut herätä minussa, joten haluan ainakin kirjoittamalla vaikuttaa tähän maailmaan ja tuoda esiin, että me vammaisetkin olemme Ihmisiä.
 

Voin nyt paljastaa, että olen kirjoittanut jo paljon tekstejä odottamaan julkaisuvuoroaan, joten blogi on olemassa vielä pitkään. Kirjoitusten julkaisujen ajankohdat saattavat muuttuvat, koska välillä kirjoitan ajankohtaisimmista asioista. Koska kirjoituksia on syntynyt viime aikoina taas paljon, saattaa olla, että jossain vaiheessa blogipostauksia ilmestyy kahdestikin kuukaudessa. 


Jotta kirjoittamisella on merkitystä, teillä lukijoilla on valtava merkitys. Etenkin blogikirjoituksen julkaisupäivänä on riittänyt lukijoita. Maanantaina rikkoutui päiväkohtainen ennätys, kun blogiani kävi lukemassa jopa 190 lukijaa! Iso kiitos kaikille! Tämä motivoi minua ehdottomasti kirjoittamaan lisää.

 

Blogilla on instagramissa oma tili @erilaisuuttaylirajojen, jossa ilmoitan blogikirjoituksen julkaisusta ja jonne teen viikkopäivityksiä arjestani. On ollut tosi ihanaa, että olen saanut paljon seuraajia sinnekin. Jokainen tykkäys on lämmittänyt mieltäni. 


Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Uusi blogikirjoitus ilmestyy taas 4.12. :)
 

                                                  Blogi%201v.jpg